Nieuws

Carnavalsvereniging de Ruuk uit Blitterswijck organiseert op zondag 20 oktober 2019 een rommelmarkt en veiling in gemeenschapshuis de Zaal aan het Plein in Blitterswijck.

Vanaf 13.00 uur gaan de deuren van de Zaal open voor de rommelmarkt. Mensen hebben tot 16.00 uur de tijd om spullen te komen kopen. De entree bedraagt € 2,-.

De inwoners van Blitterswijck hebben al heel wat goederen geschonken aan de carnavalsvereniging voor de verkoop op zondag 20 oktober. Op zaterdag 19 oktober zal de carnavalsvereniging nog een keer bij de inwoners van Blitterswijck langs komen om de laatste goederen op te halen.

Rond 14.30 uur zal er ook nog een veiling plaatsvinden van een aantal interessante goederen en diensten. Profwielrenner Wout Poels heeft een officieel wielershirt ter beschikking gesteld wat tijdens deze veiling geveild zal gaan worden. Daarnaast kun je bieden op een Rolls Royce rit van één uur welke is aangeboden door Mark en Mieke Hendrickx. Ook kun je bieden op vier uur tuinonderhoud wat is aangeboden door Middelpas uit Swolgen. Daarnaast kun je ook nog bieden op een workshop pizza of pasta maken voor vier personen incl. eten en een fles Italiaanse wijn of bier. Deze workshop is aangeboden door Café de Zwart en Il Moro. Ook kun je nog bieden op een heerlijk  verzorgde avond Aziatisch koken en eten voor vier personen wat aangeboden is door Azië in de Wok uit Blitterswijck.  Kortom zeker de moeite waard om te komen bieden op deze goederen en diensten.

De opbrengst van de rommelmarkt en veiling zal ten goede komen aan nieuwe kostuums en steken voor carnavalsvereniging de Ruuk uit Blitterswijck. Op de 11e van de 11e worden de nieuwe kostuums aan het publiek gepresenteerd. Het gehele gezelschap staat er dan weer netjes op. Niet alleen de Raad van 11 krijgt nieuwe kostuums. Ook het bestuur, de Prins, Vorst en Nar worden voorzien van nieuwe kostuums. De Prins en Vorst krijgen nieuwe mantels en de steken van de raad van 11 zijn vernieuwd. Ook de steken van de jeugdraad zijn vervangen zodat ook zij er weer netjes op staan komend seizoen.

Carnavalsvereniging de Ruuk dankt de inwoners van Blitterswijck en de personen/bedrijven die goederen en diensten ter beschikking gesteld hebben voor de rommelmarkt en veiling en hoopt op een grote opkomst op zondag 20 oktober 2019.